Diana Budacu | Where My Arrow Leads

Header_Diana.jpg

Diana is een 19-jarige fotografe op het moment gestationeerd in Den Haag, waar ze ook studeert. Ze woont pas een maand in Nederland en is hier als internationale student gekomen uit Roemenië.

20170921-DSC_0062.jpg

Diana stuurde me een tijdje geleden een berichtje via Facebook dat ze mijn foto's super mooi vond, net op het moment dat ik haar eenzelfde soort berichtje wilde sturen. We bleven chatten en uiteindelijk vroeg ik haar of ze een duo shoot met me wilde doen en je raad het al dat wilde zij ook graag. Zogezegd zo gedaan. We spraken na haar schooldag af op Den Haag Centraal waarnaar we de stad in vertrokken op zoek naar een paar leuke plekjes voor de foto's.

IMG_1180.jpg
IMG_1293.jpg

We liepen een beetje door de stad en we vonden een mooie wijk met een paar leuke locaties. Ik merkte al snel dat we onze eigen plekjes vonden. Diana’s stijl is erg eigenzinnig en ze maakt vooral gebruik van zwart wit foto’s en een koel kleurenpalet. Wat ik mooi vind aan haar werk is dat ze niet bang is om iets anders te proberen, dat ze niet blijft zitten in vaste poses en fotografeer hoeken.

20170921-DSC_0089.jpg

Ik heb erg genoten van mijn avond met Diana. Deze shoot was voor mij ook een goede les om eens mooie plekjes in een stad die ik niet kende te zoeken en te vinden. Ik denk dat die opdracht voor ons beide goed is geslaagd!  

Volg Diana!
https://www.facebook.com/wheremyarrowleads/
https://www.instagram.com/wheremyarrowleads/

IMG_1274.jpg

Diana is a 19-year-old photographer stationed in The Hague, where she also studies. I only moved to the Netherlands from Romania last month. So i fit comes to searching for contacts in the Netherlands she’s doing very well.

20170921-DSC_0137.jpg

Diana sent me a message a while ago saying that she was very fond of my pictures. I was just about to send her the same. We kept messaging each other and finally I asked her if she wanted to do a duo shoot with me. Meaning that I would take pictures of her and she would take pictures of me. She was just about to ask me the same, so of course she agreed. After her school day, we met up on Den Haag Centraal from where we went into the city, searching for some nice spots to take pictures.

We were wandering around the city looking for some nice spots to shoot. I soon figured we both had our own preferences in the neighbourhood we were in. Diana’s style I very self-opinionated and she makes use of black and white colours and a cool tones pallet. What I love about her work is that she isn’t scared to try something new, she doesn’t stick to some regular poses of photography angles.

I really enjoyed my shoot with Diana. This shoot was a good test for me to see if I could find some nice shooting spots in a city that I’ve never been to. I think we both passed that test.

Follow Diana!
https://www.facebook.com/wheremyarrowleads/
https://www.instagram.com/wheremyarrowleads/