Test Shoot - Anthea

IMG_3693.jpg

Datum: 2 oktober 2017

Vandaag stond Anthea voor mijn lens. Ik heb haar leren kennen via Instagram en haar look sprak me heel erg aan. Anthea is een cosplayer voornamelijk bekend om haar Harley Quinn cosplay. Omdat Anthea veel aan cosplay doet leek het mij juist heel tof om haar voor deze shoot in een wat normalere setting neer te zetten.

Hier kan je Anthea volgen!
https://www.instagram.com/nymphascosplay/

IMG_3703.jpg
IMG_3889.jpg

Voor deze sessie gingen we naar de Hoge Veluwe, ingang Hoenderloo. Bij de ingang kan je fietsen meenemen en die gebruikte we om door het park te fietsen. Dit gaf ons net wat meer vrijheid dan te voet.

Anthea had me voor de sessie al een berichtje gestuurd dat ze mijn foto's met rookbommen heel erg gaaf vond. Dus besloot ik om er een paar mee te nemen. 2 gele en 1 blauwe. Ik moet zeggen dat ik het licht instellen voor deze rookbommen moeilijker vond dan bij de sessie met Marit een paar weken terug. Dit omdat het licht constant veranderde en de gele rook al vrij snel overbelicht werd. Echter kreeg ik snel de smaak te pakken en hebben we toch een paar hele toffe foto's gemaakt.

IMG_35072.jpg
IMG_35902.jpg

Natuurlijk zijn foto's zonder rook ook ontzettend mooi en leuk om te maken, dus toen onze 3 rookbommen opgebrand waren fietsten we weer een stukje verder om de rest van de foto's te maken.

IMG_3917.jpg
IMG_3843.jpg

Voor meer toffe foto's en behind the scenes check vooral even deze video!

IMG_3686-Edit.jpg

Ik heb erg genoten van deze sessie en ik ga zeker weer met Anthea samenwerken! Bovenstaande foto is mijn favoriet uit deze sessie, welke is dat van jou?