The Puppy Project - Labradors

IMG_4611.jpg

'The Puppy Project' bedacht ik omdat ik graag even los wilde komen van het constant mensen fotograferen. Iets wat ik nog steeds het liefste doe, maar soms wil je ook even iets anders. Ik heb al sinds mijn geboorte een grote affiniteit met honden en daar wilde ik iets mee doen.

Dit is het 2e van drie nestjes waar ik mocht fotograferen. Waar ik gisteren nog in Markelo bij de Mechelse Herder pups was zit ik nu op een boerderij in Dronten tussen 6 Labrador pups. Iets wat ik zelf heel leuk vond was dat we 3 kleuren pups hadden. 3 zwarte, 2 bruine en 1 blonde pup. Dat allemaal uit 1 nestje. Moeder hond kwam regelmatig even kijken of het nog goed ging met haar pups en dat ging het zeker. 

Ik vond hier het foto's maken lastiger dan gisteren. Hier zat ik namelijk in een schuur en gisteren stond ik buiten. Het was nu helaas ook te koud om met de pups naar buiten te gaan, maar de foto's zijn niet minder mooi geworden! Ik vind deze alweer beter geslaagd dan gisteren, maar dat was ook deze eerste keer. Ik vind het in ieder geval nog wel steeds super leuk!