The Puppy Project - Australian Shepherd

IMG_0658.jpg

'The Puppy Project' bedacht ik omdat ik graag even los wilde komen van het constant mensen fotograferen. Iets wat ik nog steeds het liefste doe, maar soms wil je ook even iets anders. Ik heb al sinds mijn geboorte een grote affiniteit met honden en daar wilde ik iets mee doen.

Inmiddels heb ik 3 verschillende rassen gefotografeerd. Twee daarvan waren Mechelse Herders en Labradors. Beide waren op het moment dat de foto's werden gemaakt 4,5 á 5 weken oud. Ik vind het heel mooi om te zien hoe deze pups zo erg van elkaar verschillen, zeker al op deze leeftijd.

Met Sanne, van Australian Shepherd Kennel Noa's, had ik nog een andere toffe afspraak. Deze pups zoek ik voordat ze het nest verlaten drie keer op. Fase 1: 2,5 week, Fase 2: 4,5 week en Fase 3: 6,5 week. Als je meer over de pups wil weten of wil zien kan je terecht op de website van https://www.asknoas.nl/ Hier vind je ook mijn foto's terug.

Fase 1: 2,5 week - 15 november 2017

Wat zijn ze hier nog klein! Zeker als ik er na een maandje zo op terug kijk. 2,5 week oud, oogjes nog niet eens helemaal open, nog zo zacht en super lief. Meet Ross, Chandler, Joey, Rachel, Monica & Phoebe. 

Fase 2: 4,5 week - 29 november 2017

Dit is by far de leukste sessie die ik met deze pups heb gehad. Echt kleine modelletjes als je ze zo bekijkt. Samen met Sanne hebben we deze mini studio opzet in de tuin gemaakt. Nog een leuk feitje, alle foto's zijn gemaakt met enkel natuurlijk licht. 

Fase 3: 6,5 week - 13 december 2017

Deze serie was het lastigste om te maken. De pups mochten hier komen spelen, ongeveer een week voordat ze naar hun nieuwe huisje gingen. De pups waren heel erg druk met elkaar en de nieuwe baasjes bezig, ook was het licht niet ideaal. Maar een aantal van deze foto's vind ik toch erg leuk geworden!