7 Day Self Portrait Challenge

Afgelopen week ging ik de uitdaging aan om op 7 aaneengesloten dagen iedere dag een zelfportret te maken. Deze challenge is bedacht door Holly Rose Stones en ik volg haar ook al een tijdje. In april 2018 was de vorige editie van deze challenge, alleen toen zat ik midden in mijn afstudeerstage. Ik heb toen met mezelf afgesproken dat ik met de volgende editie mee ging doen. Ik kwam er alleen afgelopen maandag achter dat die challenge die zelfde dag begon… Even stressen maar daardoor alleen maar een grotere uitdaging.

DAY 1 - RED VEIL

DAY 1 - RED VEIL

Ik wilde het contrast tussen mijn ogen en het rood uit deze doek benadrukken
en daarbij zowel kracht als kwetsbaarheid uitstralen.

DAY 2 - VULNERABILITY

DAY 2 - VULNERABILITY

Het idee achter deze foto was het verstoppen van de mooie gevoelens
die ons uniek maken, waar we ons soms onzeker over voelen.
Ik probeer me altijd inzetten met heel veel liefde en dat zorgt er af
en toe voor dat je ook gekwetst wordt.
Daardoor wil je die mooie liefde soms wegstoppen om jezelf te beschermen.

DAY 3 - DARKNESS

DAY 3 - DARKNESS

In deze foto probeerde ik mijn angst voor het donker een andere draai te geven,
en juist vanuit mijn angst te werk te gaan.

DAY 4 - FEAR for the RIDE

DAY 4 - FEAR for the RIDE

Vandaag stond in het teken van een angst waar ik al een tijdje mee rondloop.

Motorrijden

Dat klinkt misschien gek, aangezien ik al 2,5 jaar mijn motorrijbewijs heb, ik iedere week wel een stuk rij en ik er ook nog steeds van geniet. Maar dan nog steeds, iedere keer als ik op het punt sta om te vertrekken is er een stemmetje in mijn hoofd die begint met:
Wat als...? Ik voel me goed als ik kan rijden en het geeft een enorm gevoel van vrijheid.
Alleen soms, soms is het best eng en dat is ook oké!
Want zodra het niet meer oké om het spannend te vinden is stop ik ook met rijden.
Motorrijden is een van de tofste dingen die ik doe, maar je bent en blijft enorm kwetsbaar. 

Daar gaat deze foto over.
Dat gevoel van spanning wat je kan hebben vlak voordat je op stapt en wegrijdt.

DAY 5 - TEARS to ROSES

DAY 5 - TEARS to ROSES

Take your tears and turn them into roses

I wanted to create an image inspired by the incredibly talented @mathilde.rietsch 

I created this image to portray that
whenever you fall, whenever you feel pain,
whenever you fail, you'll learn.
Your mind, your determination,
your armor and your strength will grow,
like the flowers on your cheek.

DAY 6 - DIVIDED SOUL

DAY 6 - DIVIDED SOUL

Contradictions fill up my divided soul
Take all these parts and paint me whole

DAY 7 - V03 ME

DAY 7 - V03 ME

These different sides of the soul
Manifested in the spirit of your mind 
Individual blind to one another
Together they make one whole
You are the face that portrays them
and turn all of them in to one of you

Met deze 7 foto's sluit ik de 7 DAY SELF PORTRAIT CHALLENGE af! Wat was het tof om iedere dag iets totaal anders te creëren. Ik ben echt uit mijn comfortzone gestapt met het maken van deze beelden. Ik vond het super ❤️

Nu ben ik ontzettend benieuwd welke foto uit deze serie jou favoriet is, laat het hieronder weten! Mijn favoriet is de foto van dag 5!