Foto's uploaden op Instagram vanaf PC of Laptop zonder planningssoftware | video

Toen de verschillende planningssoftware nog niet hun gat hadden geslagen in de Instagram markt, was het nog niet heel makkelijk om via jouw PC of laptop een foto te uploaden op Instagram. Ik gebruik deze techniek nog af en toe om eventjes iets snel op Instagram te delen en ik heb de foto niet op mijn telefoon staan.

Ik merkte tijdens mijn virtual assistant klussen dat veel van mijn opdrachtgevers nog niet bekend waren met deze techniek, vandaar dat ik hem toch met je wil delen.

In de video leg ik stap voor stap uit hoe je deze techniek gebruikt vanuit de Google Chrome browser. Als je deze browser nog niet gebruikt, klik dan op de link om hem te installeren.

Wil je meer weten of heb je een snelle vraag? Dan kan je me altijd een DM via Instagram sturen.