IMG_6021-small.jpg

Ik ben Sanne Pulles, 21 jaar oud en ik ben geboren en getogen in Deventer. Ik ben visual storyteller, fotografe, avonturier, fijnproever, ik ga nooit een uitdaging uit te weg en ik hou ervan om anderen met mijn werk te inspireren en te motiveren.

In juli 2018 studeerde ik af van mijn studie Creative Media and Game Technologies (CMGT) met als studierichting Kunst & Techniek (KNT). Tijdens mijn studie leerde ik alles over de verschillende onderwerpen in creatieve digitale media. Denk aan hierbij webdesign, grafisch ontwerp, vormgeving, programmeren, videografie, fotografie, marketing en audioproductie. Wat ik zo fijn vind aan mijn studie is dat ik nu bijna alles wat ik voor mijn bedrijf nodig heb zelf kan maken. Websites, YouTube video's, visitekaartjes, banners en nog veel meer, heb ik allemaal zelf gemaakt/gebouwd.

Heb je hulp nodig bij een van de bovenstaande voorbeelden?

Naast dat ik het heel erg tof vind om nieuwe dingen te creëren, kan ik heel erg genieten van het helpen van anderen. Soms heb je iets waardoor je vastloopt in je creatieve proces, je het even niet meer weet of dat iets je meer energie kost dan dat het je oplevert. Mijn website is een hele tijd zo’n knelpunt voor mij geweest. Maar toen ik eenmaal leerde hoe ik hem zelf kon bouwen en vormgeven, werd het gewoon leuk. Ook als je een second opinion nodig hebt, je wil brainstormen of dat je ergens zelf niet helemaal uitkomt. Hit me up! Ik help je met liefde.

Alles wat ik op deze website en op mijn social media kanalen deel zijn dingen die ik vanuit mijn passies heb gemaakt. Als je daar meer over wil weten, lees dan zeker deze blogpost!

Een tijdje terug heb ik zitten nadenken over wat nu precies hetgeen is wat ik doe, wat maakt mijn werk nu echt uniek? En ik heb het gevonden en beschreven in de volgende quote:

quote.png

Ik wil met anderen nieuwe dingen creëren en jullie daarbij inspireren en motiveren.

Of je nu een model, stylist, designer, make-up artist of artiest bent, zie ik heel graag je berichtje tegemoet. Ik ben regelmatig opzoek naar nieuwe uitdagingen en samenwerkingen voor projecten of time-for-print shoots. Dus:

  • Ben jij of ken jij iemand die ik echt moet vastleggen?

  • Heb je vragen of tips voor mij?

  • Wil je even kletsen onder het genot van een kopje thee?

  • Lijkt het je leuk om samen te werken?

  • Wil je een sessie boeken?

Ik weet zeker dat we samen hele mooie dingen kunnen maken!

SANNE PULLES